Home Στο Κρυφο Σχολειο Δελτία Τύπου Δελτίο Τύπου για τις 27 και 28 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου για τις 27 και 28 Νοεμβρίου 2011

E-mail

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στο ξενοδοχείο REX τα σεμινάρια-μαθήματα  μπουζουκιού (για Επαγγελματίες, Ερασιτέχνες και Αρχάριους) από τη ''ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ'' όπως αυτά είχαν προγραμματιστεί από το «ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» του Συλλόγου προς διάδοση της μουσικής ΝΕΑΝΕΣ και τον Τάκη Λουκαρέα, στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2011 με πρώτο δάσκαλο τον ''βετεράνο'' ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

Το βράδυ της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου στα πλαίσια της λήξης των εναρκτήριων για τη ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ μαθημάτων, ο μεγάλος βιρτουόζος πραγματοποίησε συναυλία στην κατάμεστη αίθουσα του εστιατορίου,  με τη συνοδεία του γνωστού ΜΑΡΙΟΥ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ στην κιθάρα & το τραγούδι και την υπέροχη φωνή της ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ. Μουσικοί με ιστορία και με πολλές περγαμηνές που οι παραβρισκόμενοι καταχειροκρότησαν μιας και στο πρόγραμμα της βραδιάς ακούστηκαν τραγούδια μεγάλες επιτυχίες κορυφαίων Ελλήνων συνθετών όπως του Τσιτσάνη, του Παπαϊωάννου, του Βαμβακάρη, του Μπαγιαντέρα, του Χατζιδάκι, του Θεοδωράκη και άλλων μοναδικά εκτελεσμένα και τραγουδισμένα.

Στα Β΄ Σεμινάρια- Μαθήματα , που θα πραγματοποιηθούν προσεχώς, θα διδάξει ο βιρτουόζος του μπουζουκιού-ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΑΣ (μαέστρος στην ορχήστρα-ΜΙΚΗΣ ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ).

Το «ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» όμως πιο άμεσα, συνεχίζει τις δραστηριότητές του στην αίθουσα του REX, με τον μαέστρο Γιάννη Σπανού στο πιάνο και την Πένυ Ξενάκη στο τραγούδι, σε μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη, με τη συνοδεία και άλλων μουσικών. Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί σε δύο βραδιές τις οποίες θα παρουσιάσει ο Γιώργος Παπαστεφάνου. Την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στις 9.30 το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Τάκη Λουκαρέα στο κινητό 6973539805.