Home Στο Κρυφο Σχολειο Δελτία Τύπου Δελτίο Τύπου για 23 Σεπτεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου για 23 Σεπτεμβρίου 2011

E-mail

Σε εξαιρετική εξελίχθηκε η λαϊκή βραδιά που διοργάνωσε το «Κρυφό Σχολειό» του συλλόγου προς διάδοση της μουσικής ΝΕΑΝΕΣ και ο Τάκης Λουκαρέας, «για να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι και να υποδεχτούμε το Φθινόπωρο».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου το βράδυ, στον πεζόδρομο του ξενοδοχείου REX, ο οποίος από ό,τι αποδείχτηκε τελικά ήταν μικρός για να χωρέσει τον κόσμο που έσπευσε να απολαύσει τον Δημήτρη Τσαουσάκη, καλεσμένο των διοργανωτών.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο μεγάλος λαϊκός καλλιτέχνης παρουσίασε ένα πλούσιο πρόγραμμα, ερμηνεύοντας πολλές δικές του επιτυχίες αλλά και αρκετών γνωστών λαϊκών καλλιτεχνών με το μοναδικό του τρόπο και την ξεχωριστή του ερμηνεία. Ο Τάκης Λουκαρέας που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος και την οργάνωση της εκδήλωσης γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλιά του που συνέπιπταν την ίδια βραδιά, μιας και η ικανοποίηση από το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα αλλά και από την προσέλευση του κόσμου, ήταν εμφανής.

Ο Δημήτρης Τσαουσάκης κατέβηκε από το πάλκο τις πρώτες πρωινές ώρες οπότε και σταμάτησε το τραγούδι, ικανοποιώντας στο έπακρο όλους τους παραβρισκόμενους.

 

Τσαουσάκης