Home Στο Κρυφο Σχολειο Δελτία Τύπου Δελτίο Τύπου για 03 Ιουνίου 2011

Δελτίο Τύπου για 03 Ιουνίου 2011

E-mail

Το «Κρυφό Σχολειό» του Τάκη Λουκαρέα και του συλλόγου προς διάδοση της μουσικής ΝΕΑΝΕΣ, επανέρχεται στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, πραγματοποιώντας την πρώτη εκδήλωση για την περίοδο του καλοκαιριού στον πεζόδρομο της Αριστομένους.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 3 Ιουνίου στη συμβολή του πεζοδρόμου του REX με αυτόν της Αριστομένους, θα ακουστούν σκοποί και παραδοσιακά τραγούδια της Λέσβου και της Μικράς Ασίας. Η ερμηνεία τους θα γίνει από την πολυμελή χορωδία Μεσοτοπητών Λέσβου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και από αυτήν του Εργαστηρίου Παραδοσιακής Μουσικής Πνευματικού Κέντρου Δήμου Νέας Ιωνίας. Επίσης, πλούσιο πρόγραμμα θα παρουσιάσει και η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής «ΕΠΤΑΣΗΜΟ» που αποτελείται από τον Βαγγέλη Παπαναστασίου στο κλαρίνο, το Βαγγέλλη Σαραντίδη στο βιολί, τον Ιάκωβο Ηλιάδη στο λαούτο, και στο Λάζαρο Ακριβόπουλο στα κρουστά, ενώ απαγγελία κειμένων θα γίνει από την ηθοποιό Έλενα Στρατή.

Οι νησιώτικοι σκοποί προτείνονται από το «Κρυφό Σχολειό» ως αντίδοτο στην κατήφεια των καιρών μας, καλώντας όλους μας σε χορούς στην καρδιά της πόλης, με διάθεση άκρως καλοκαιρινή.

Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί η 8.30μ.μ., ενώ η έναρξη θα γίνει στις 9.30μ.μ.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Τάκης Λουκαρέας – ΝΕΑΝΕΣ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 6973 539805.